Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Commercieel Gebouw
Te koop
Terug

De boog kan niet altijd gespannen staan

Aarschot

Oreon Properties Presenteert: Voor dit type vastgoed werken we samen met een makelaar die een Belgische en een Spaanse erkenning heeft. Tevens hebben ze zowel kantoren hier als ter plaatse. Ze zijn gespecialiseerd in drie verschillende regio's in Spanje. Costa Blanca: De witte kust, met bergen tot in de zee. Bezaaid met rotsbaaien en panoramische zichten. U voelt er zich direct thuis door het grote aantal Belgische bakkers en beenhouwers, café-uitbaters en restauranthouders. De ideale locatie voor de liefhebbers van gezellige terrasjes en zonnekloppers. Costa Calida: De warme kust, met kilometers lange stranden. Dit gebied wordt gekenmerkt door het grootste aantal natuurreservaten van Spanje. Het is gelegen rond de grootste binnenzee van Europa, Mar Menor. Deze streek is ideaal voor golfers, duikers en surfers. Maar ook voor wandelaars , fietsers en de liefhebbers van een adembenemende natuur en hoogstaande cultuur. Costa Del Sol: De zonnekust met haar lange zwoele zomers. Dit gebied staat bekend voor haar luxueuze villa's en trendy plaatsen. Het gebied is bezaaid met honderden witte dorpjes waar de geschiedenis nooit veraf is.

Stedenbouwkundig:
 • Dagvaarding uitgebracht: n.b.b.
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning: n.b.b.
 • As Built attest: n.b.b.
 • Stedenbouwkundige vergunning: n.b.b.
Details overstromingsgevoeligheid
 • Effectief overstromingsgevoelig gebied: n.b.b.
 • Mogelijk overstromingsgevoelig gebied: n.b.b.
 • Afgebakend overstromingsgebied: n.b.b.
 • Afgebakende oeverzone: n.b.b.
Adresgegevens

3200 Aarschot
COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code