bedrijfsgrond bedrijfsgronden vastgoedmakelaar pand vastgoed
uw specialist
in commercieel vastgoed...

Op zoek naar een bedrijfsgrond?

Bent u op zoek naar een bedrijfsgrond om uw onderneming te herlocaliseren of om te investeren in commercieel vastgoed? Dan kan vastgoedmakelaar Oreon Properties u helpen bij het vinden van een bedrijfsgrond met een uitstekende ligging. Oreon Properties bezit een brede expertise op het vlak van grondkwaliteit, locatie en regelgeving omtrent bedrijfsgronden. Vermijd een overhaaste beslissing door de bouwgrond van uw keuze te laten analyseren door uw vastgoedmakelaar.

Locatie van uw bedrijfsgrond

Eerst en vooral moet uw gekozen bedrijfsgrond gunstig gelegen zijn voor uw bedrijf. Dit wordt door Oreon Properties nagegaan in een locatieanalyse. Niet alleen krijgt u advies in verband met de nabijheid van belangrijke transportkanalen zoals autosnelwegen, havens of stations; er wordt ook melding gemaakt van alles wat u moet weten in verband met de bodemspecificaties en de oppervlakte van de bedrijfsgrond. Het eerste is namelijk van belang voor de bouwkosten en de verzekering van uw pand: zowel de fundering als de verzekering vallen duurder in gebieden met risico op wateroverlast.

Vastgoedmakelaar Oreon Properties helpt u bij het vinden van een bedrijfsgrond met een uitstekende ligging.

Het tweede is dan weer belangrijk wanneer u aan de constructie van uw pand begint: een vierkante of rechthoekige bedrijfsgrond biedt veel meer opties dan driehoekige of andere vormen.

Wettelijk kader omtrent uw bedrijfsgrond

Naast de locatieanalyse moet u zich ook houden aan de wettelijke regelgevingen, die sterk kunnen verschillen afhankelijk van de gekozen ligging van de bedrijfsgrond. Sevesobedrijven die actief zijn in de chemische industrie, zoals raffinaderijen, zijn bijvoorbeeld verplicht zich op specifieke, door de overheid voorziene, plekken te vestigen. Bovendien zijn bedrijven vaak beperkt in hun keuze van locatie doordat ze zich moeten houden aan de ruimtelijke ordening, waarin woonzones en industriegebieden streng afgebakend worden. Nadelen waar niet meteen aan wordt gedacht, zoals de mogelijkheid tot het bouwen van een kantoorgebouw zonder bijbehorende productievestiging, kunnen later voor een serieuze streep door de rekening zorgen.

Eerst en vooral moet uw gekozen bedrijfsgrond gunstig gelegen zijn voor uw bedrijf.

Een bedrijfsgrond zoeken via Oreon Properties

Werkt u samen met Oreon Properties als vastgoedmakelaar, dan weet u zeker dat al deze kwesties op voorhand grondig zullen worden nagegaan. Wij leveren een uitgebreide locatieanalyse af van de bedrijfsgrond die u voor ogen hebt, zonder daarin een eventueel negatief advies uit de weg te gaan. Het aankopen van een bedrijfsgrond is namelijk een beslissing die u enkel kan nemen als u goed geïnformeerd bent. Oreon Properties komt daarom op voorhand met u praten over uw plannen met uw onderneming om erachter te komen welke voorzieningen onontbeerlijk zijn en waar de knelpunten liggen. Wij denken mee met u voor het vinden van de perfecte bedrijfsgrond!

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
bedrijfsgrond bedrijfsgronden vastgoedmakelaar pand vastgoed
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
bedrijfsgrond bedrijfsgronden vastgoedmakelaar pand vastgoed
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
bedrijfsgrond bedrijfsgronden vastgoedmakelaar pand vastgoed
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
bedrijfsgrond bedrijfsgronden vastgoedmakelaar pand vastgoed
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code