bedrijfspand bedrijfspand kopen Bedrijfspand verhuren bedrijfspand verkopen bedrijfspanden
uw specialist
in commercieel vastgoed...

Een bedrijfspand dat bij u past

Een bedrijfspand kopen of huren, kopen of verkopen, heeft meer om het lijf dan u op het eerste zicht zou denken. Ieder bedrijfspand is namelijk uniek: er zijn evenveel types bedrijfspanden als er bedrijven zijn. Bij Oreon Properties is het onze missie de juiste onderneming te koppelen aan het juiste pand, op de juiste locatie.

Een bedrijfspand met uitstraling

Voor elke onderneming die op zoek is naar een geschikt bedrijfspand zoeken wij de gepaste oplossing. Niet enkel de voorzieningen, maar ook de uitstraling van het gebouw is immers van belang voor het imago van het bedrijf. De hoofdzetel van grote ondernemingen zijn vaak gevestigd in impressionante kantoorgebouwen. Een notaris vestigt zich met succes in een statig herenhuis, autogarages moeten over een ruime showroom kunnen beschikken, terwijl een e-commerce bedrijf dan weer vooral een voldoende groot magazijn nodig heeft. Welk type pand past het best bij uw activiteiten?

Een bedrijfspand kopen of huren, kopen of verkopen, heeft meer om het lijf dan u op het eerste zicht zou denken.

Een bedrijfspand met de nodige faciliteiten

Oreon Properties probeert bij elke overeenkomst, hetzij de verhuur of verkoop van een bedrijfspand, de noden zo veel mogelijk af te stemmen op de voorzieningen. Wanneer mogelijk zal er dan ook steeds een medewerker persoonlijk bij de onderneming die op zoek is naar een bedrijfspand langsgaan, om een kijkje te nemen naar de aanwezige infrastructuur en naar de uitstraling van het bedrijf. Via een persoonlijk gesprek proberen we erachter te komen hoe de onderneming zich wil profileren, welke faciliteiten een absolute must zijn, en wat de toekomstplannen inhouden. Daarna gaan we op zoek naar een geschikt bedrijfspand dat alle verwachtingen invult.

Voor elke onderneming die op zoek is naar een geschikt bedrijfspand zoeken wij de gepaste oplossing.

Bedrijfspand verhuren of verkopen

Ook een bedrijfspand verhuren of een bedrijfspand verkopen vraagt om commercieel inzicht en ervaring. Schakelt u Oreon Properties in voor de verhuur of verkoop van uw bedrijfspand, dan doen wij er alles aan om een betrouwbare huurder te vinden. Als expert inzake de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed vinden wij niet enkel een geschikte huurder of koper, maar kunnen wij u eveneens gedetailleerd adviseren over de verschillende luiken van een verhuur- of verkoopcontract. Wij begeleiden u met andere woorden bij elke stap, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Uw bedrijfspand via Oreon Properties

Bent u op zoek naar een gerenoveerd pakhuis voor een hippe startup, naar een logistiek magazijn met voldoende los en laadkades, naar een modern bedrijfspand voor een bankkantoor of naar een stijlvol loftkantoor? Makelaar Oreon Properties helpt u met het zoeken naar de perfecte locatie in het juiste gebouw. Ook wie een pand wil verhuren of verkopen kan bij Oreon Properties aankloppen voor advies, een op maat gemaakt plan en de opmaak van de verschillende contracten. Voor meer informatie, maak een afspraak of bel ons op het nummer +32 (0)14 23 48 23.

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
bedrijfspand bedrijfspand kopen Bedrijfspand verhuren bedrijfspand verkopen bedrijfspanden
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
bedrijfspand bedrijfspand kopen Bedrijfspand verhuren bedrijfspand verkopen bedrijfspanden
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
bedrijfspand bedrijfspand kopen Bedrijfspand verhuren bedrijfspand verkopen bedrijfspanden
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
bedrijfspand bedrijfspand kopen Bedrijfspand verhuren bedrijfspand verkopen bedrijfspanden
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code