Bedrijfsvastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed investeren vastgoed bedrijven vastgoed
uw specialist
in commercieel vastgoed...

Bedrijfsvastgoed via uw vastgoedmakelaar

Voor de meeste bedrijven is vastgoed onontbeerlijk. Bedrijfsvastgoed en immo voor particulieren kunnen echter niet vergeleken worden: beide moeten voldoen aan een volledig verschillende set verwachtingen. Uw vastgoedmakelaar, Oreon Properties, is vertrouwd met de verwachtingen die u als ondernemer aan bedrijfsvastgoed stelt en weet met welke factoren er rekening moet gehouden worden op basis van uw individuele bedrijfsactiviteiten. Uw bedrijfsvastgoed (ver)huren of (ver)kopen via een vastgoedmakelaar spaart u dan ook een hoop tijd en kopzorgen uit.

Uw vastgoedmakelaar helpt u met de juiste locatie

Het eerste en meest belangrijke element bij het kopen van, huren van of investeren in vastgoed is de ligging. Een goedgelegen bedrijf ziet zijn slaagkansen namelijk aanzienlijk verhogen. Uw vastgoedmakelaar kan per regio en per bedrijfstak ook nagaan hoe intensief de concurrentie er zal zijn. Al is veel (eerlijke) concurrentie geen slechte zaak. Het houdt bedrijven scherp en het is een drijfveer van innovatie.

Bedrijfsvastgoed en immo voor particulieren kunnen echter niet vergeleken worden: beide moeten voldoen aan een volledig verschillende set verwachtingen.

Uw vastgoedmakelaar weet wat u nodig hebt

De tweede cruciale factor is het kiezen van het type bedrijfsvastgoed. Het pand moet immers perfect inspelen op uw noden en activiteiten. Hebt u enkel een kantoor nodig, of kan u niet zonder opslagruimte? Is opslag en distributie van goederen in een magazijn of loods uw hoofdactiviteit en bent u op zoek naar logistiek vastgoed? Vastgoedmakelaar Oreon Properties zoekt en vindt bedrijfspanden, zowel voor kmo’s als voor grote ondernemingen die op zoek zijn naar industrieel vastgoed.

Uw vastgoedmakelaar, Oreon Properties, is vertrouwd met de verwachtingen die u als ondernemer aan bedrijfsvastgoed stelt en weet met welke factoren er rekening moet gehouden worden op basis van uw individuele bedrijfsactiviteiten.

Investeren m.b.v. uw erkende vastgoedmakelaar

Investeren in vastgoed via een vastgoedmakelaar is een goede beslissing, zowel voor uw pensioen als voor uw beleggingen. Investeerders worden bij Oreon Properties correct begeleidt en mogen rekenen op investeringen die op maat werden gemaakt, in overeenstemming met hun risicoprofiel Het klassieke voorbeeld is het aankopen van het bedrijfspand met de actieve vennootschap in plaats van met een afzonderlijke patrimonium vennootschap.

Meestal is het verstandiger om het vastgoed af te schermen van de bedrijfsrisico’s van de investeerder. Ook wanneer het bedrijf financieel perfect gezond blijft, is het vastgoed vaak al afgeschreven wanneer de ondernemer op pensioen gaat. Bij een verkoop creëert men zo een enorme boekhoudkundige meerwaarde waarop men dan zwaar wordt belast. Een vastgoedmakelaar kent de wetgeving en helpt u bij het maken van strategische keuzes.

 

Win advies in bij uw vastgoedmakelaar

Een erkend vastgoedmakelaar kan u adviseren bij het (ver)huren en (ver)kopen van uw bedrijfsvastgoed. Wij kennen de vastgoedmarkt door en door en weten welke beslissingen het interessantst zijn voor uw rendement en voor uw toekomst. Neem dus zeker contact met ons op voor een diepgaand gesprek over uw beleggingen, aankopen en verkopen.

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
Bedrijfsvastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed investeren vastgoed bedrijven vastgoed
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
Bedrijfsvastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed investeren vastgoed bedrijven vastgoed
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
Bedrijfsvastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed investeren vastgoed bedrijven vastgoed
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
Bedrijfsvastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed investeren vastgoed bedrijven vastgoed
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code