bouwgrond bouwgrond bedrijven bedrijfsgrond bouwgronden vastgoedmakelaar
uw specialist
in commercieel vastgoed...

Een bouwgrond voor bedrijven

Op zoek naar een geschikte bouwgrond? Bedrijven uit iedere sector speuren naar bouwgronden om hun activiteiten ten volle te ontplooien. Een bouwgrond voor bedrijven laat u immers toe om te beginnen met een blanke lei, die u volledig naar eigen goeddunken kan invullen. Een bedrijfspand dat volledig naar uw noden is ontworpen en perfect aansluit op uw groeipotentieel: het kan dankzij een bouwgrond.

Een bouwgrond voor bedrijven kiezen

Bij het kiezen van een geschikte bouwgrond voor bedrijven zijn er talloze elementen waarmee rekening moet gehouden worden. Naast omgevingsfactoren moet ook het wettelijk kader bijvoorbeeld uitgespit worden. Het is immers al voorgevallen dat een onderneming een bouwgrond koopt in een zone waar geen industrie gevestigd mag worden, met een lange juridische procedure tot gevolg… Bespaar u de moeite en de kosten van een ongeïnformeerde beslissing en reken op uw vastgoedmakelaar Oreon Properties.

Op zoek naar een geschikte bouwgrond?

Een bouwgrond voor bedrijven uit het buitenland

Ook bedrijven die gevestigd zijn in het buitenland en een bedrijfsgrond zoeken voor een nieuwe vestiging in België doen er goed aan een vastgoedmakelaar te contacteren. Bent u namelijk niet volledig vertrouwd met de regelgeving en met de wettelijke omkadering van het vestigen van bedrijfsvastgoed, dan kan Oreon Properties u informeren en adviseren.

Bedrijven uit iedere sector speuren naar bouwgronden om hun activiteiten ten volle te ontplooien.

Bouwgrond voor bedrijven: alles draait om locatie

Het belangrijkste aspect om in gedachten te houden bij het kopen van een bouwgrond voor bedrijven is zonder twijfel de locatie. Idealiter vestigt u uw onderneming dichtbij belangrijke verkeersknooppunten zoals snelwegen, luchthavens, havens of treinstations. Hebt u een bouwgrond voor bedrijven op het oog, laat dan een grondige locatieanalyse uitvoeren door Oreon Properties. Wij gaan niet alleen de voor- en nadelen van de ligging na, maar maken ook een overzicht van alle eventuele concurrenten die zich in de buurt bevinden. Zo hebt u op alle vlakken een duidelijk rapport in handen.

Een bouwgrond voor bedrijven met Oreon Properties

Hebt u al een bouwgrond voor bedrijven op het oog of bent u naarstig op zoek naar een geschikte bedrijfsgrond? Neem dan zeker contact met ons op. Wij analyseren op een doorgedreven manier de bouwgrond die u voorstelt of wenden onze uitgebreide databank en connecties aan om de perfecte bouwgrond voor u te vinden.

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
bouwgrond bouwgrond bedrijven bedrijfsgrond bouwgronden vastgoedmakelaar
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
bouwgrond bouwgrond bedrijven bedrijfsgrond bouwgronden vastgoedmakelaar
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
bouwgrond bouwgrond bedrijven bedrijfsgrond bouwgronden vastgoedmakelaar
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
bouwgrond bouwgrond bedrijven bedrijfsgrond bouwgronden vastgoedmakelaar
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code