Industrieel vastgoed vastgoed bedrijfspand bedrijfspanden panden
uw specialist
in commercieel vastgoed...

Industrieel vastgoed

Onder industrieel vastgoed verstaan we eerder grotere bedrijfspanden met een specifieke industriële functie. Deze functie kan heel uiteenlopend zijn, van het bewerken van grondstoffen of het opslaan van gegevens in datacenters tot het vervaardigen van producten voor de voedingsindustrie. Kenmerkend voor industrieel vastgoed is echter dat deze panden vaak op maat gemaakt zijn. Het kopen of verkopen van industrieel vastgoed is dan ook geen sinecure, maar met Oreon Properties hebt u een deskundige partner aan uw zijde om uw zoektocht te vergemakkelijken!

Industrieel vastgoed op maat

Industrieel vastgoed is vaak op maat afgestemd op de productieprocessen van de vorige eigenaar of huurder. Idealiter produceert of bewerkt de nieuwe eigenaar of huurder zijn goederen op een vergelijkbare wijze, zodat de productieprocessen zo veel mogelijk overeenkomen en de beschikbare process flows behouden kunnen worden. Ook wat betreft de aanwezige voorzieningen en beschikbare ruimte moet er op voorhand goed nagedacht worden of er voldoende plaats en faciliteiten voorhanden zijn.

Onder industrieel vastgoed verstaan we eerder grotere bedrijfspanden met een specifieke industriële functie.

Voordelen van industrieel vastgoed kopen

Het grote voordeel van het kopen van industrieel vastgoed is dat, wanneer het geschikte bedrijfspand gevonden wordt, er vaak minder moet geïnvesteerd worden in de infrastructuur. Zelfs ingrijpende aanpassingen komen doorgaans voordeliger uit dan de constructie van een nieuwbouw. Deze meerwaarde trekt veel ondernemers over de streep om te investeren in bestaand industrieel vastgoed.

Het kopen of verkopen van industrieel vastgoed is dan ook geen sinecure, maar met Oreon Properties hebt u een deskundige partner aan uw zijde om uw zoektocht te vergemakkelijken!

Industrieel vastgoed: waarop letten

Toch kan u bij de speurtocht naar industrieel vastgoed best doordacht te werk gaan. Let onder andere op de gebruikte bouwmaterialen, aangezien die onder andere de draagkracht van de structuur en de isolatiewaarde van het gebouw grotendeels mee bepalen. Bouw bij de aankoop van het industrieel vastgoed altijd wat reserve in om eventuele aanpassingen aan het gebouw zelf, of aan de infrastructuur, te kunnen doorvoeren.

Industrieel vastgoed met Oreon Properties

Vastgoedmakelaar Oreon Properties helpt u met het kopen en verkopen van uw industrieel vastgoed. Met aandacht voor het individuele aspect en kennis van zake gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte partij en begeleiden wij u in het opmaken en afhandelen van het contract. Onze eerdere successen op het gebied van het kopen en verkopen van industrieel vastgoed dragen bij aan onze ervaring. Voor meer informatie, bel ons zeker op het nummer +32 (0)14 23 48 23.

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
Industrieel vastgoed vastgoed bedrijfspand bedrijfspanden panden
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
Industrieel vastgoed vastgoed bedrijfspand bedrijfspanden panden
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
Industrieel vastgoed vastgoed bedrijfspand bedrijfspanden panden
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
Industrieel vastgoed vastgoed bedrijfspand bedrijfspanden panden
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code