kantoor kantoor kopen kantoor te koop kantoor te huur kantoorruimte
uw specialist
in commercieel vastgoed...

In welk kantoor zit u binnenkort?

Hoewel de explosie van online diensten en bedrijven steeds meer ondernemingen toelaat om van thuis uit te werken is een kantoorruimte nog steeds onmisbaar voor het ontvangen van klanten of het tewerkstellen van werknemers. Bij het zoeken naar een geschikt kantoor zijn er wel een hele reeks elementen die u in acht moet nemen. Uw kantoor wordt namelijk het uithangbord van uw onderneming, waarbij het exterieur indruk kan maken op uw klanten en het interieur een gewenste werksfeer, die past bij de identiteit van uw onderneming, schept voor uw werknemers. Oreon Properties beschikt over een extensieve databank met bedrijfsvastgoed waar u uw kantoor te huur of te koop kunt aanbieden, of waar u een kantoorruimte kan vinden die perfect aansluit op uw wensen.

Type kantoor

Eerst en vooral kan u al enkele criteria vooropstellen over het type kantoor waar u naar op zoek bent. Jonge start-ups houden hun vaste kosten best zo laag mogelijk en zijn het beste gebaat met incubators. Een advocatenkantoor verkiest dan misschien eerder een statig herenhuis. Bovendien is het altijd een goed idee om iets meer ruimte te voorzien dan u momenteel nodig hebt, om uw bedrijf de ruimte te geven om te groeien.

 

Isolatie en beheerskosten van je kantoor

In tweede instantie is het heel belangrijk om te controleren of het bedrijfspand voorzien is van isolatie. Niet enkel thermische isolatie, maar ook akoestische isolatie is geen overbodige luxe. De verwarming van een ongeïsoleerd kantoor kan uw bedrijfskosten immers danig doen oplopen. Een kantoor waar de gebrekkige akoestiek de werknemers afleidt kost een bedrijf ook handenvol geld. Denk eraan dat oudere gebouwen vaak achterlopen op de hedendaagse isolatienormen. Houdt ook andere bedrijfskosten zeker in het achterhoofd bij het kiezen van uw burelen: het beheer van het gebouw, groenperken die onderhouden moeten worden, ramen en andere gemeenschappelijke ruimtes die schoongemaakt moeten worden, enz.

Hoewel de explosie van online diensten en bedrijven steeds meer ondernemingen toelaat om van thuis uit te werken is een kantoorruimte nog steeds onmisbaar voor het ontvangen van klanten of het tewerkstellen van werknemers.

Een gemakkelijk bereikbaar kantoor

Tenslotte moet het nieuwe kantoor gemakkelijk bereikbaar zijn. Voorzie liefst een parking voor het comfort van uw klanten en werknemers, zorg ervoor dat u niet te ver ligt van opritten naar autosnelwegen en verifieer of er etensgelegenheden zijn in de buurt, indien mogelijk. Al deze factoren dragen bij aan het comfort van uw bureel.

Oreon Properties beschikt over een extensieve databank met bedrijfsvastgoed waar u uw kantoor te huur of te koop kunt aanbieden, of waar u een kantoorruimte kan vinden die perfect aansluit op uw wensen.

Een kantoor kopen, huren, verkopen of verhuren

Gaat u in zee met Oreon Properties als uw vastgoedmakelaar, dan gaan wij voor u na welke kantoorruimtes aan uw verwachtingen voldoen. Wij gaan daarbij geen obstakel uit de weg en gaan zelfs praten met bewoners uit de omgeving om eventuele verborgen tekortkomingen aan je kantoorruimte op het spoor te komen. Deze transparante aanpak is kenmerkend voor al onze activiteiten als vastgoedmakelaar. Bent u eerder van plan een kantoor te koop of te huur aan te bieden? Ook dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op.

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
kantoor kantoor kopen kantoor te koop kantoor te huur kantoorruimte
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
kantoor kantoor kopen kantoor te koop kantoor te huur kantoorruimte
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
kantoor kantoor kopen kantoor te koop kantoor te huur kantoorruimte
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
kantoor kantoor kopen kantoor te koop kantoor te huur kantoorruimte
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code