Logistiek vastgoed vastgoed bedrijfsvastgoed magazijn vastgoedmakelaar
uw specialist
in commercieel vastgoed...

Logistiek vastgoed

Ondernemingen die sterk berusten op logistieke stromen kunnen niet zonder aangepast logistiek vastgoed. Dit bedrijfsvastgoed kan zowel de vorm aannemen van een opslagruimte, een crossdocking magazijn, een distributiemagazijn of een combinatie van beide. Vaak is een magazijn of loods de eerste keuze, maar ook een ruime bedrijfsgrond met een beperkt magazijn erop, kan een optie zijn voor goederen die buiten kunnen opgeslagen worden. Waar u ook naar op zoek bent in uw logistiek vastgoed, uw vastgoedmakelaar Oreon Properties kan u helpen het meest passende bedrijfspand of de meest geschikte bouwgrond te vinden. Bel ons voor meer informatie op het nummer +32 (0)14 23 48 23.

Type logistiek vastgoed

Bij de zoektocht naar adequaat logistiek vastgoed is de bedrijfstak van groot belang. Voor een ondernemer in de voedselindustrie zal het bedrijfsvastgoed immers vaak moeten beschikken over isolatie en koelkamers, terwijl een onderneming die actief is in de chemische sector bijvoorbeeld nood heeft aan silo’s waar producten aangevuld en afgenomen kunnen worden om verscheept te worden. Opkomend bedrijfsvastgoed zijn de grote opslag- en distributiecentra voor e-commercebedrijven, die meestal een erg grote oppervlakte nodig hebben en een uitgebreide infrastructuur vergen. Logistiek vastgoed dekt dus een hele waaier aan mogelijkheden.

 

Locatie van uw logistiek vastgoed

De meest cruciale factor aan logistiek vastgoed blijft natuurlijk de locatie. Logistieke magazijnen bevinden zich idealiter in de nabijheid van havens en aan op- en afritten van autosnelwegen.

Ondernemingen die sterk berusten op logistieke stromen kunnen niet zonder aangepast logistiek vastgoed.

Daarnaast zijn er ook nog de distributiemagazijnen aan de rand van de stad: een relatief nieuw concept waar men goederen bundelt om de last mile efficiënter te kunnen afleggen.

 

Transportmiddelen voor uw logistiek vastgoed

Hou bij het kiezen van de geschikte locatie ook altijd de transportmodi in gedachten. Zullen de goederen met de vrachtwagen, per trein of per boot arriveren? Of worden deze transportmiddelen gecombineerd? Voor vrachtwagens is het namelijk van belang dat de chauffeur uw logistiek vastgoed gemakkelijk en met een minimum aan manoeuvres kan vinden, bereiken en verlaten.

Dit bedrijfsvastgoed kan zowel de vorm aannemen van een opslagruimte, een crossdocking magazijn, een distributiemagazijn of een combinatie van beide.

Logistiek vastgoed met aangepaste los- en laadkades

Tot slot zijn de los- en laadkades van logistiek vastgoed vaak doorslaggevend. Hoeveel los- en laadkades moeten er voorzien worden voor een optimaal rendement tijdens de piekuren? Is de toegangszone gemakkelijk bereikbaar? Wordt er een wachtzone voorzien? Wordt er genoeg afstand tussen de kaaien verschaft? Zijn de los- en laadkades hoog genoeg om ongevallen met grote vrachtwagens te vermijden? Uw vastgoedmakelaar Oreon Properties weet waarmee u dient rekening te houden en informeert u over de risico’s en de voordelen. Uw logistiek vastgoed is dus in goede handen!

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
Logistiek vastgoed vastgoed bedrijfsvastgoed magazijn vastgoedmakelaar
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
Logistiek vastgoed vastgoed bedrijfsvastgoed magazijn vastgoedmakelaar
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
Logistiek vastgoed vastgoed bedrijfsvastgoed magazijn vastgoedmakelaar
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
Logistiek vastgoed vastgoed bedrijfsvastgoed magazijn vastgoedmakelaar
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code