opslagruimte opslagruimtes magazijn opslagplaats magazijnen
uw specialist
in commercieel vastgoed...

Een opslagruimte voor uw onderneming

Of u uw bedrijf nu wilt uitbreiden door het huren of kopen van een opslagruimte: investeren in een opslagplaats biedt allerlei mogelijkheden voor uw bedrijf. Dankzij de extra ruimte kan uw bedrijf blijven groeien. Bij het zoeken naar een geschikt magazijn is het echter wel belangrijk om rekening te houden met het doel waarvoor de ruimte zal dienen. Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten zal de opslagruimte immers over verschillende faciliteiten moeten beschikken!

Stem uw opslagruimte af op uw product

Bij het zoeken naar een geschikt magazijn of een ideale opslagruimte houdt u best zo veel mogelijk rekening met het product dat u er zal onderbrengen. Bereken niet alleen de beschikbare oppervlakte en de hoogte van het plafond, maar ook bijvoorbeeld de breedte van de gangen indien er met vorkheftrucks gemanoeuvreerd moet worden. Slaat u zware goederen zoals metaal op, dan moet ook de draagkracht van de vloer toereikend zijn. Een opslagruimte waar ADR-goederen (gevaarlijke goederen) bewaard worden moet dan weer beschikken over vloeistofdichte vloeren en andere karakteristieken, zodat lekken niet de grond in sijpelen.

Of u uw bedrijf nu wilt uitbreiden door het huren of kopen van een opslagruimte: investeren in een opslagplaats biedt allerlei mogelijkheden voor uw bedrijf.

De opslagruimtes voor niet tastbare goederen, zoals de hedendaagse datacenters, moeten dan weer beschikken over mechanische koelsystemen, elektriciteitsvoorziening van verschillende leveranciers, stofvrij zijn en voldoende uitgerust zijn met beveiligingssystemen.

 

Voorzieningen in uw opslagruimte

Hou zeker ook in het achterhoofd dat bepaalde goederen vragen om bepaalde voorzieningen. Een goede verlichting is bijvoorbeeld cruciaal bij het gebruik van heftrucks, om ongelukken te voorkomen. Voorzie ook zeker watersproeiers bij brandbare materialen, maar vermijd ze bij het opslaan van elektronica. Werkt er personeel in de opslagruimte? Dan moet het gebouw voldoende geïsoleerd zijn en moet er een klimatisatie-installatie voorzien worden.

Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten zal de opslagruimte immers over verschillende faciliteiten moeten beschikken!

Aangezien het na-isoleren van een opslagruimte een kostelijke zaak kan zijn, kijkt u beter uit naar magazijnen die al geïsoleerd zijn.

 

Locatie van uw opslagruimte

Vaak dient een opslagruimte tevens als logistiek verzamel- of verdeelpunt. Een goede locatie is dan ook van onschatbare waarde. Zullen de goederen vaak van en naar de opslagruimte vervoerd worden, zorg dan voor een ligging in de buurt van uw meest gebruikte vervoerskanaal, zoals een oprit van de autosnelweg, nabij een treinstation of aan de haven.

Een opslagruimte vinden via Oreon Properties

Het vinden van een opslagruimte die voldoet aan al uw specifieke voorwaarden kan u overlaten aan uw vastgoedmakelaar, Oreon Properties. Wij maken graag de tijd om te luisteren naar uw wensen en benodigdheden, waarna wij op zoek gaan naar een opslagruimte die aan de criteria voldoet. Ook investeerders in vastgoed kunnen we van advies voorzien over de panden en de locaties waarnaar er de meeste vraag is, zodat uw pand snel een huurder zal vinden.

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
opslagruimte opslagruimtes magazijn opslagplaats magazijnen
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
opslagruimte opslagruimtes magazijn opslagplaats magazijnen
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
opslagruimte opslagruimtes magazijn opslagplaats magazijnen
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
opslagruimte opslagruimtes magazijn opslagplaats magazijnen
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code