Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Magazijn
Te huur
Terug

Bornem: Logistiek gebouw te huur

Industrieweg 28, Bornem

Properties presenteert: 2 logistieke bedrijfsgebouwen te huur, gelegen in de industriezone Klein Mechelen te Bornem. Bedrijfsgebouw DC1 gelegen te Pedro Colomalaan 11, is gebouwd in 1993 en bestaat uit kantoorruimtes met een totale oppervlakte van 563m². Dit Oreon gebouw beschikt over 3 magazijnen met een min. Oppervlakte van 4.090m². De vrije hoogte van deze magazijnen zijn circa 8,75m. Deze opslagruimtes zijn uitgerust met 17 laadkades en 3 sectionale poorten. Bedrijfsgebouw DC2 gelegen te Industrieweg 28, is gebouwd in 2009 en bestaat uit 440m² kantoorruimtes en één magazijn van 10.873m². Deze site beschikt over 1 manuele poort en 2 elektrische sluitbomen. De vrije hoogte van het magazijn is 10,6m en is uitgerust met 11 laadkades en 1 sectionaal poort. Voor beide gebouwen zijn voldoende parkeerplaatsen voor zowel autos als vrachtwagens voorzien.

Belangrijkste kenmerken van dit handelspand:

- Messcherpe tarieven
- Gelegen in de industriezone Klein Mechelen te Bornem.
- A12 is makkelijk bereikbaar via N16 (Rijksweg Temse Breendonk)
Stedenbouwkundig:
 • Dagvaarding uitgebracht: Nee
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning: Niet van toepassing
 • As Built attest: Nee
 • Stedenbouwkundige vergunning: Nee
Details overstromingsgevoeligheid
 • Effectief overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Mogelijk overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Afgebakend overstromingsgebied: Nee
 • Afgebakende oeverzone: Nee
Adresgegevens
Industrieweg 28
2880 Bornem
COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code