Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Bedrijfspand
Te koop
Terug

Bedrijfsgebouw

Oelegemsesteenweg 37, RANST

Indrukwekkend bedrijfsgebouw te koop in Ranst op een zichtlocatie naast de E313. Dit commercieel pand bestaat uit een prachtig ontworpen kantoorgebouw (+-655m²) en 2 magazijnen met een totale oppervlakte van 1070m². Gelegen op een terrein van 9.640m² is deze eigendom voorzien van een merkwaardige mooi aangelegde tuin, dat samen één opzichtelijk geheel vormt met het kantoorgebouw. Het magazijn uit staalconstructie beschikt over 8 sectionale poorten. De vrije hoogte is 6m. De vloer bestaat uit gepolierde betonvloer. Tevens beschikken deze opslagruimtes over kleedruimtes met douche en is er een klein kantoor aanwezig. Het kantoorgebouw bestaat uit een residentieel gedeelte van 264m² dat zich op de bovenste verdieping bevindt en per lift bereikbaar is. Het luxueuze afgewerkte appartement beschikt over 4 slaapkamers met badkamer. De keuken is met hoogstaande materialen gebouwd. Het ruime terras biedt een prachtig zicht op de mooie tuin en de groene omgeving. Op het gelijkvloers van het kantoorgebouw bevinden zich 312m² kantoorruimtes en op de eerste verdieping 343m². De Centrale inkomhal met de oogverblindende trap geeft het moderne architectonische samenhorigheid van dit bedrijfsgebouw weer. De keuken is een echte blikvanger met zijn luxueuze afwerking. De kantoren en de vergaderzaal zijn voorzien van een glazen tussenwand. Het terrein is volledig omheind en beschikt over buitenverlichting. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het bedrijfsgebouw wordt ook te huur aangeboden. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren, info@oreon-properties.be.

Belangrijkste kenmerken van dit handelspand:

Kantoorgebouw van 655m² met 2 magazijnen van 1070m² te koop
Commerciëel gebouw is prachtig afgewerkt met hoogwaardige materialen
Zichtlocatie naast de E313
Stedenbouwkundig:
 • Dagvaarding uitgebracht: Nog niet aangevraagd
 • Voorkooprecht: Nee
 • Verkavelingsvergunning: Niet van toepassing
 • As Built attest: Niet van toepassing
 • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
Details overstromingsgevoeligheid
 • Effectief overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Mogelijk overstromingsgevoelig gebied: Nee
 • Afgebakend overstromingsgebied: Nee
 • Afgebakende oeverzone: Nee
Adresgegevens
Oelegemsesteenweg 37
2520 RANST
COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
Bedrijfsvastgoed vastgoed vastgoedmakelaar investeren in vastgoed bouwgrond bedrijven
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code