vastgoedmakelaar vastgoedmakelaars vastgoedmakelaar advies erkende vastgoedmakelaars vastgoed
uw specialist
in commercieel vastgoed...

Uw vastgoedmakelaar: troeven

Wanneer u beslist om te investeren in vastgoed is het altijd een goed idee om te werken via een ervaren vastgoedmakelaar. Oreon Properties wijst u de weg in alle wettelijke en contractuele details en geeft advies over alles wat met het beleggen in vastgoed te maken heeft. De voordelen van het werken met een goede vastgoedmakelaar zijn dan ook talrijk:

 

Uw vastgoedmakelaar blijft op de hoogte

Het wettelijk kader, de regelgeving en de nieuwste ontwikkelingen rond investeren in vastgoed veranderen regelmatig.
Uw vastgoedmakelaar blijft echter steeds op de hoogte van de gang van zaken en legt u met plezier alles uit wat u moet weten om de juiste beslissingen te maken.

 

Uw vastgoedmakelaar geeft advies

Strategische beslissingen worden het best genomen met een degelijke achtergrondkennis en vaardigheid in het vakgebied. Oreon Properties is trots op zijn jarenlange ervaring en zal niet aarzelen om u van advies te dienen bij het maken van verantwoorde keuzes.

Wanneer u beslist om te investeren in vastgoed is het altijd een goed idee om te werken via een ervaren vastgoedmakelaar.

Uw vastgoedmakelaar kent de markt

Door dagelijks bezig te zijn met het investeren in vastgoed kennen wij de reguliere prijzen en kunnen wij steeds de juiste vraagprijs bepalen. Ook brengen we zo transparantie in een anders niet-transparante markt.

 

Uw vastgoedmakelaar promoot uw eigendom

Zoekt u een koper voor uw eigendom? Wij promoten uw bedrijfsvastgoed zeker en vast op onze eigen website, maar we plaatsen alle informatie ook op verschillende portaalsites en linken potentiële kopers met uw bedrijfspand via onze eigen, uitgebreide databank.

 

Uw vastgoedmakelaar plant en organiseert

Oreon Properties staat in rechtstreeks contact met potentiële kopers. Wij plannen bezoeken, leiden geïnteresseerden rond en overtuigen hen van de voordelen van het pand.
De voordelen van het werken met een goede vastgoedmakelaar zijn dan ook talrijk.
Dankzij onze ervaring en inzicht scheiden wij ook gemakkelijk interessante partijen van minder geïnteresseerden aan de hand van een persoonlijk onderhoud. Zo kan een bedrijfspand snel en efficiënt verkocht worden.

 

Uw vastgoedmakelaar onderhandelt

Onderhandelen over de prijs is een moeilijke, delicate kwestie. Uw vastgoedmakelaar neemt deze taak op zich en dient als tussenpersoon en buffer zodat de eigenaar steeds wat tijd heeft om over een bod na te denken.

U kan uw vastgoedmakelaar vertrouwen

Naast de zelfopgelegde ethische waarden waaraan Oreon Properties zich houdt onderschrijven alle erkende vastgoedmakelaars een deontologische code waarvan ze in geen geval mogen afwijken. Daarenboven is Oreon Properties geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt!

COMMERCIËLE properties
meest recente properties
Waarom kiezen voor oreon properties

Oreon Properties biedt u een ongeëvenaard inzicht in de vastgoedmarkt. Wie geïnteresseerd is in het (ver)huren of (ver)kopen van vastgoed kan bij ons terecht voor advies op maat en een grondige uitdieping van de mogelijkheden. Via onze extensieve databank linken wij bedrijfsvastgoed aan de juiste persoon.

Ook voor investeerders biedt Oreon Properties een ruime selectie aan opties. Of u nu een pand verhuurt of een bouwgrond koopt: Oreon Properties maakt een diepgaande analyse van het vastgoed voor u op. Daarenboven kan u rekenen op een volledig verslag van het rendement en van de mogelijke risico's.

wat wij onze klanten aanbieden
 • Een ethische aanpak
  Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
 • Een betrouwbaar label
  Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat uw makelaar steeds uw belangen voorop stelt.
 • Waardevol advies
  Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klanten.
 • Een vakkundige aanpak
  Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
 • Aanzienlijk gegevensbestand
  Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
 • Professionele onderhandelingen
  Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.
maak vandaag nog een afspraak
Wij maken graag tijd voor u.
Kantoor in Herentals
vastgoedmakelaar vastgoedmakelaars vastgoedmakelaar advies erkende vastgoedmakelaars vastgoed
Lavendelweg 8, 2200 Herentals
vastgoedmakelaar vastgoedmakelaars vastgoedmakelaar advies erkende vastgoedmakelaars vastgoed
014/23 48 23
Kantoor in antwerpen
vastgoedmakelaar vastgoedmakelaars vastgoedmakelaar advies erkende vastgoedmakelaars vastgoed
Generaal Lemanstraat 45, 2018 Antwerpen
vastgoedmakelaar vastgoedmakelaars vastgoedmakelaar advies erkende vastgoedmakelaars vastgoed
03/689 66 55
Onderworpen aan RICS REABS (Real Estate Agency and Brokerage Standards), internationale praktijkstandaarden voor makelaars lees meer
Lid erkende vastgoedmakelaars BIV - erkenningsnr. 508100 - 200556
Ondernemingsnr. BE 0534.393.883
www.BIV.be - KB van 27 september 2006
Onder controle van BIV Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel onderworpen aan de deontologische code